#Odenseerdit er et nyt indlæg på Otown.dk, hvor vi bliver klogere på Odenses mest spændende personligheder. Vi hører deres holdninger til byen, når de færdiggør sætninger om byens bedste og værste sider. Denne uges personlighed er: Timur Allistone

Rapperen Timur har netop smidt sit nye album "Ro På" på gaden. Du har sikkert mødt Timur på et af byens spillesteder. Han har nemlig optrådt på dem alle – selv endda på Tinderbox.

Udover at have udgivet 4 plader, så arbejder han som studieteknikker i studiet TSA Records, som du finder på Nørregade. Her har han hjulpet musikere som Binzer, Futte Fynbo og Jøden med at indspille musik. Selvom han studerer Elektronisk Musik & Lydkunst på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, så bliver han i Odense. Byen har nemlig en fantastisk musikscene, fortøller den 27- årige rapper.

Mit yndlingssted i Odense er... jeg har faktisk mange yndlingssteder. Men skulle jeg nævne nogle stykker, skulle det være:

Café Siesta i Eventyrhaven, fordi der er en fantastisk atmosfære om sommeren. De har mega lækre burritos og øl til formidable priser.

Farvergården ved Kulturmaskinen, fordi det ligger lige mellem Kulturmaskinen, Magasinet og Studenterhuset. Hele gården summer, når der er arrangementer, og det er bare skide hyggeligt.

Musikstudiet TSA Records i Nørregade fordi det er min base og mit frirum. Og så ligger det på Nørregade, som jeg holder enormt meget af. Der er et fedt byliv med kreative butikker.

Jeg bor i Odense, fordi...Odense er en god størrelse. Byen er stor nok til, at man kan møde nye mennesker hver dag, og lille nok til stadig at støde ind i folk, man kender.

Og så er den placeret centralt i landet, hvilket gør det nemt at komme til det mørke Jylland og et smut til djævleøen.

Det bedste, der er sket i Odense er… muligheden for gratis at deltage i Ungdomsskolens musikhold. Dét, blandet med et aktivt undergrundsmusikmiljø har været grunden til, at jeg selv er kommet i gang med min musik.

Vi har jo et undergrundsmusikmiljø, hvor man kan opsøge flere lokale navne på de lokale spillesteder ex. Studenterhuset, Dexter, PåTaget, Kulturmaskinen, Posten osv. - de holder allesammen events med lokale kunstnere fra tid til anden.

Og så har Odense et sprudlende kunst-, kultur- og musikliv, der bobler lige under overfladen. Det er jeg enormt glad for at være en del af.

Det værste, der er sket i Odense er…letbanearbejdet, som er til meget besvær for stort set alle.

Derudover har vi gennem tiden mistet fede steder som UAP graffitihallerne, det gamle studenterhus på Munkemøllestræde, BobZ og Mediegrafisk Værksted.

De lever heldigvis videre under nye klæder og navne, så helt trist er det ikke!

Det mærkeligste, jeg har oplevet i Odense var…da jeg for noget tid siden så en et-benet mand i en kørestol, som rullede baglæns på cykelstien. Det var rimelig mærkeligt, men også rimelig street.

Det kendetegner en odenseaner,…spørg Futte Fynbo.

Hvis jeg var borgmester i Odense, ville jeg…sige op. Jeg ville ikke egne mig som politiker. Jeg er alt for ærlig.