28-årige Steffie Limère Fugl hjælper sine kunder med at planlægge og afholde events, hvor mennesker kan møde hinanden og blive motiveret til at udleve deres drømme.

”Jeg er drevet af at skabe events, hvor mennesker er til stede fysisk og lytter til hinandens tanker og passioner og måske bliver motiveret til selv at realisere en drøm,” siger Steffie Limère Fugl, som var med til at starte TEDxOdense i 2017 og nu driver sit eget eventbureau, Unfolding Events.

”Som mennesker kan vi ikke nøjes med at leve online. Vi har brug for at tale med andre om de tanker, som et godt foredrag sætter i gang. Jeg vil faktisk påstå, at det er de fælles refleksioner bagefter, der er det vigtigste ved talks og events,” siger den 28-årige kvinde, som udover at drive TEDxOdense blandt andet har været med til at planlægge og afvikle Thinkers50 og Odincon de seneste år.

Foto: PR/TEDxOdense/Balsa Nenezic.

”Jeg er god til at forstå en arrangørs tanker og visioner for den event, som jeg skal arrangere. Og jeg er god til at skabe mig et overblik over, hvad der skal gøres, lægge et budget og styre og motivere de kræfter, der skal føre det ud i livet,” siger Steffie Limère Fugl, som også kender sine begrænsninger.

”Jeg ved ikke særligt meget om for eksempel lyd, lys og marketing. Men jeg ved nok til at kunne stille de rigtige spørgsmål, så leverandørerne yder deres bedste til den rigtige pris,” siger 28-årige eventarrangøren, som venter tvillinger i maj, men stadig er tovholder på planlægningen og afviklingen af TEDxOdense 18. april.

Steffie Limère Fugl har boet i Danmark siden 2013 og driver sit eget eventfirma Unfolding Events.

”Det er ikke noget problem. Jeg har gode folk til at køre det i mål, hvis jeg føder før tid. Friheden til selv at vælge og bestemme over mit liv er en af de vigtigste værdier i mit liv. Derfor er jeg også virkelig glad for at uddelegere og organisere mig fri,” siger Steffie Limère Fugl, som giver sine forældre æren for, at hun både kan forstå organisationer og motivere andre mennesker.

”Min far er ledelseskonsulent, mens min mor er personlig coach. Og så er de begge to selvstændige, så det er måske ikke så overraskende, at jeg er blevet selvstændig weddingplanner indenfor konferencer til erhvervslivet,” siger den 28-årige iværksætter.

Fuldt hus i Odeon til sidste års TEDxOdense. I år er titlen 'Breaking Down, Breaking Through´. Foto: PR/TEDxOdense.

Hun stammer fra Belgien, hvor hun uddannede sig indenfor hotelmanagement, inden hun i 2013 mødte sin nuværende mand og flyttede til Danmark.

”Jeg fravalgte en decideret eventuddannelse, fordi jeg også ville lære noget om finansiering og kundepleje,” siger Steffie Limère Fugl, som håber, at flere virksomheder og organisationer vil få øjnene op for professionelle eventarrangører som hende selv.

Steffie Limère Fugl og Adam Montandon har stået bag TEDxOdense siden 2017. Foto: PR/TEDxOdense.

”Der er meget at vinde. Hvis du skal lave en event for flere end 150 personer, og du kun laver nogle få arrangementer om året, så bør du som virksomhed outsource det,” siger Steffie Limère Fugl.

”Folk bruger uforholdsmæssigt megen tid på noget, som de ikke er trænet til, og den tid går fra at gør det, de er bedst til; nemlig at drive deres virksomhed. Samtidig er vi både gode til at forhandle priser og måske vigtigst af alt; at sikre en skudsikker afvikling af deres event,” siger hun.

”Tingene skal bare virke på dagen, og man har ikke muligheden for at gøre det om ugen efter. Ved at bruge en eventarrangør, eliminerer man den værste stress fra organisationen,” siger Steffie Limère Fugl.

TED Conferences opstod i USA i 1984, og forkortelsen står for Technology, Entertainment og Design. På den første konference kunne man høre om CD'en, e-bogen og 3D-grafik. TEDx er bevægelsens lokale og uafhængige format, hvor lokale licensholdere arrangerer eventen.