#Otownerdit er et indlæg på Otown.dk, hvor vi bliver klogere på Odenses mest spændende personligheder. Vi hører deres holdninger til byen, når de færdiggør sætninger om byens bedste og værste sider.

Denne uges personlighed er: Jack Jørgensen fra Odense Boldklub (OB)

Jack Jørgensen er Odense Boldklubs reklamemand. Udover at være kommerciel chef for OB, sørger han for, at du får den bedste stadionoplevelse. Han har nemlig ansvaret for billetter, sæsonkort, barer, boder og meget mere på Nature Energy Park i Odense. Når Jack ikke er på stationen, styrker den 47- årige odenseaner musklerne. Hvis ikke kan snører løbeskoene i selskab med løbefællesskabet Odense Running Crew, så styrketræner han i REPEAT. Derudover finder du ofte Jack ved åen eller i Odenses gader, hvor han går tur med hunden. Og Odense mange gader elsker han. Derfor bor han også i Skt. Knuds Gade, som ifølge PR- manden er tæt på alting herunder restauranterne, som ifølge Jack fortjener en hyldest

Jeg bor i Odense, fordi...jeg ikke kan lade være. Byen er centralt placeret lige i hjertet af Danmark og har efter min mening et stort potentiale, som vi sammen skal have indløst.

Mit yndlingssted i Odense er...Nature Energy Park - Det er mit naturlige yndlingssted, fordi det betyder meget for mig. Det er mit andet hjem og der jeg får rørt hele mit føleregister, når OB spiller. Her har jeg haft utrolig mange fantastiske oplevelser og knyttet mange venskaber

Det bedste, der er sket i Odense er…lukningen af Thomas B. Thriges Gade. Det samler byen og skaber en ny bymidte.

Det værste, der er sket i Odense er…at vi ikke må have flere tilskuere på Nature Energy Park til 3F Superliga. Jeg savner fællesskabet for fodbold kan virkelig være med til at binde Odense sammen.

Det mærkeligste, jeg har oplevet i Odense er…at vi ikke har opnået en Michelin stjerne. Vi har mange dygtige kokke og gode restauranter i byen og på Fyn, som jeg syntes fortjener den erkendelse for deres indsats. En Michelin stjerne vil bidrage til at flere danske og udenlandske gæster vil få øjnene op for den fynske gastronomi og dermed tiltrække flere besøgende til vores by og ø. Den stjerne bør vi sammen kæmpe for, for byen og for Øen.


Det kendetegner en odenseaner… at man er stolt af sin by og sit sprog. Man værner om hyggen ved fællesskabet og de store oplevelser man deler sammen. Hvis man er født på Fyn, er man glad for sin ø, sin brunsviger og en kold Odense Pilsner.

Hvis jeg var borgmester i Odense, ville jeg…fortsætte den gode udvikling, som byen er i.

Der skete mange gode ting før coronaen med et blomstrende kultur- og foreningsliv i form af festivaler, koncerter, teater, sport og meget andet.

Derudover har en del store virksomheder fået øje på Odense, og det er kun med til at udvikle byen yderligere, og sørge for, at byens hjul drejer rundt. Tidligere sagde man, at ”der er gået Odense i den”, når man skulle sige noget negativt.

Nu betyder det fremdrift, udvikling og spændende fremtidsplaner, og det vil jeg gerne kunne holde fast i, hvis jeg var borgmester i Odense. Det er sin helhed med til at sikre, at de mange mennesker der i de kommende år vil få deres arbejdsplads i Odense også vælger at bosætte sig i vores by og ikke køre hjem til Århus eller København, når arbejdsdagen er slut.