Den tidligere elite-tennisspiller og træner, Mads Elholm, har udviklet sit eget kortspil og lanceret det som en app, der skal tage kampen op med poker globalt.

”Da jeg var yngre, kunne ketcheren godt ende ude i hegnet, hvis jeg tabte en bold. I dag har jeg stadig vildskaben, for den er nødvendig, hvis man vil vinde, men jeg er nok blevet bedre til at kamuflere den,” siger 34-årige Mads Elholm, som i dag bruger sit vinderinstinkt som spiludvikler og iværksætter.

Som 11-årig var han Danmarks bedste tennispiller i sin aldersklasse, og de seneste ti år har han levet af at være ungdomstræner i Fruens Bøge Tennisklub, hvor han har været med til at træne og udvikle flere danmarksmestre. Men siden nytår har han satset alt på udviklingen og lanceringen af sit eget kortspil, Boost22, som man kan spille online via en app.

Foto: PR/Boost22.

”Jeg har altid selv savnet et nemt og uforpligtende alternativ til poker, som jeg synes, er alt for indviklet at gå til,” siger Mads Elholm, som er sprunget ud som iværksætter med et par tunge erhvervsdrenge i skikkelse af et par tidligere direktører i Nordania Leasing ved sin side.

Han er vokset op bag Fyns Væddeløbsbane, hvor han ofte kom som dreng og overværede både træninger og løb, og har altid været lidt af en spillefugl.

Foto: PR/Boost22.

”Jeg spiller på alt muligt og er altid frisk på et væddemål, en fælles oddset-kupon med vennerne eller et spil kort om, hvem der skal betale taxaen ind til byen. Men jeg spiller kun for penge, jeg selv har tjent,” siger Mads Elholm, som bor sammen med sin kæreste og deres lille dreng i H.C. Andersensgade-kvarteret.

”På et tidspunkt fandt jeg på at lave mit eget kortspil, som både skulle være nemt at lære, nemt at spille, men svært at mestre,” siger Mads Elholm, som forklarer, at Boost22 minder om de gamle kortspil 'Agurk' og 'Røvhul', hvor det gælder om at komme af med sine kort hurtigst muligt og til sidst sidde med det laveste kort.

Foto: PR/Boost22.

”Vi har investeret en halv million kroner i at udvikle app'en og lancere den i version 1.0. Vi er stadig i en tidlig fase, men har allerede 300 brugere, som har spillet flere end 10.000 spil, siden vi lancerede app'en for tre uger siden,” siger Mads Elholm, som har fået positive reaktioner selv fra de store aktører indenfor spil og betting.

”Jeg glæder mig til, at vi efter sommerferien for alvor begynder at markedsføre spillet. Jeg tror, Boost22 har et kæmpe potentiale globalt, fordi du ikke behøver at vide noget som helst om kortspil for at være med,” siger Mads Elholm.