Til hverdag er 30-årige Robin Granau gift med Gitte, far til lille Liva på knap to år og studerende på SDU. Men i aften forvandler han sig til en rigtig badass ved navn 'Rick The Prick Dominick' og bliver til Danmarks for tiden bedste bodyslam-wrestler.

”Som wrestler sætter du dit liv på spil. Selv om det er underholding, så er det en meget krævende og farlig form for underholdning,” siger Robin Granau, som selv har pådraget sig seks hjernerystelser, en brækket næse og et brækket kraveben gennem sin 16 år lange karriere.

”Det er en helt vild blanding af sport, underholdning, stunt og teater. Alle kan være med, både tykke og tynde, men du skal være klar til at kunne tage imod seriøse tæsk og have din faldteknik i orden. Ellers kan det gå helt galt,” siger Robin Granau.

Selv om det i dag ikke er nogen hemmelighed, at wrestling og bodyslamming delvist er koreograferet, så kan tingene udvikle sig.

”Det kan da godt være, vi kender en storyline i overordnede træk, når vi går i ringen. Men tingene sker så hurtigt og så voldsomt, at det tit går galt alligevel,” siger Robin Granau, som tidligere var glad for at slå en baglæns saltomortale ud af ringen, når publikum var helt oppe at køre.

”I mange år optrådte jeg som figuren Raptor, der var lidt ude af kontrol. I dag har jeg lagt stilen om som Rick The Prick Dominick, der er mere hårdtslående og temperamentsfuld,” smiler den 30-årige mand, som er gift og far til Liva på snart to år.

Han blev opmærksom på wrestling som 13-årig, fik fat i en masse dvd'er med wrestling og introduceret til wrestling som sport i en lokal brydeklub.

”Jeg har været hooked lige siden. Når wrestling er godt, er det 'larger than life'. Børn er vilde med dramatikken, og selv om de voksne måske godt ved, det hele er en illusion, så bliver de revet med og får virkelig levet noget ud under sådan et show,” siger Rick The Prick, som tror, publikum er glade for at få et par timers afbræk fra en måske kedelig hverdag.

”Musikken er høj, der bliver svedt, der er blod og drama, og som publikum må du råbe og skrige lige så tosset, du vil,” siger Robin Granau.

Som Rick The Prick Dominick skal han i aften klokken 20 forsvare sit mesterskabsbælte, når der er Bodyslam-wrestling for tredje gang på Magasinet.

For at han ikke skal have det for let på hjemmebane, skal han kæmpe mod to andre wrestlere samtidig i en såkaldt Triple Threat-kamp, hvor både rapper-wrestleren 'Judge Dreads' Michael Fynne og kult-prædikanten 'Sandheden' Peter Olisander kommer farende mod ham.