Tinderbox er et godt sted at pleje sine medarbejdere. Peikko i Hjallese giver alle 12 medarbejdere og deres ægtefæller billetter til Tinderbox og gourmetmad som tak for den indsats, de yder resten af året.

”Det er superfedt, at firmaet sender os herud. Vi bliver kittet sammen. Det er vigtigt, at vi kender hinanden og er knyttet tæt sammen, når vi har travlt, og det brænder på,” siger salgschef i Peikko, Henrik Harder.

Firmaet er et datterselskab til finske Peikko Group Oy, som siden 1965 har udviklet og leveret boltede samlinger til betonkonstruktioner og kompositbjælker til byggebranchen.

”Jeg plejer at sige, at vores befæstninger, bolte og møtrikker sørger for, at betonhusene ikke skvatter sammen, når det blæser,” siger Henrik Harder, som har været ansat hos Peikko siden 2008.

”Vi er glade for, at firmaet sætter pris på vores indsats og gerne vil have, at vi har det godt sammen. Vi har det i forvejen supergodt i firmaet, men herude føler vi os unge sammen,” siger Henrik Harder og peger på, at den ældste kollega, som vist er i midten af 50'erne, er den mest musikinteresserede.

Henrik Harder er begejstret for, at hans arbejdsgiver, Peikko, tager alle ansatte og deres partnere med i Tusindårsskoven. "Det kitter os sammen".

”Musikmæssigt rammer Tinderbox bredt. Og selv om vi ikke hører det hele, så har vi det fantastisk. I går endte vi i hvidvinsbaren, eller var det en rosébar? Vi hørte slet ikke noget musik, men vi fik socialiseret og snakket en masse,” siger eksportteknikeren.

Hos direktøren for det hele, Jonas Høg, er det helt bevidst, at Peikko - nu for andet år i træk - inviterer ægtefællerne med i Tusindårsskoven.

”Det er sundt for os, der arbejder i Peikko, at vi kender hinandens baglande. Samtidig giver det vores ægtefæller en mulighed for at tale sammen og måske forstå, hvad der foregår her i firmaet,” siger Jonas Høg.

”Vi ser hinanden på en anden bane. Det giver glade medarbejdere. Vi viser, at vi interesserer os for medarbejdernes familie, og medarbejderne siger til mig, at de glæder sig,” siger Jonas Høg, som også gerne vil støtte Tinderbox.

”Vi holder til her i Odense og vil gerne bakke op om det lokale,” siger han.

Salgs- og marketingskoordinator Lisa Nielsen fra Peikko skal til at tegne en smiley på salgschef Henrik Harders støvede solbriller.