Var man i tvivl om, hvor vidt der ville blive afholdt Tinderbox-festival i Tusindårsskoven igen til næste sommer, blæser arrangørerne i dag al tvivl langt ind i krattet ved at offentliggøre datoer, sætte billetter til salg og smide Kashmir på plakaten som første hovednavn.

"Vi er meget taknemmelige for den konkrete efterspørgsel på 2021-billetter til Tinderbox. For os er det den ultimative støtte, og det giver os både håb og sikkerhed for, at folk ønsker at tage på festival i 2021 oven på den krise, vi gennemgår lige nu. Det gør vores fremtidige planlægning af festivalen en hel del nemmere," siger festivalchef Brian Nielsen.

Foto: PR/Tinderbox/Camilla Lundbye.

Festivalen kommer til at foregå fra torsdag 24. juni til lørdag 26. juni 2021, og allerede nu - 14 måneder i forvejen - kan Tinderbox offentliggøre gendannede Kashmir som første headliner.

"At vi skyder nedtællingen til Tinderbox 2021 i gang med lige præcis Kashmir, er vi enormt glade for. Mange havde set frem til at skulle se Kashmir denne sommer, og at bandet er med på at skubbe deres reunion til 2021, betyder virkeligt meget for os alle. Kashmir er noget helt specielt, og de spiller kun to festivaler næste år, så det er også meget eksklusivt, at de har valgt Tinderbox som den ene," siger Brian Nielsen, som var med til at grundlægge Tinderbox i 2015.

Kashmir var aktive på den danske rockscene fra 1991 til 2014 og skulle efter planen have været gendannet og spillet på Tinderbox og Northside samt i Royal Arena samt Jyske Bank Boxen i år. Foto: PR.

Udover at offentliggøre datoer og først hovednavn sætter Tinderbox også partoutbiletter til salg til 2020-priser i en begrænset periode frem til 27. juni, hvor årets Tinderbox efter planen skulle have været afviklet.

Foto: PR/Tinderbox/Helene Roest.