Odenses nye sportslounge skal være et samlingssted for sportsinteresserede og Arkadens boder.

Du får en gratis øl, hvis din mor hedder Bente. Der er procenter på din genstand, hvis du er iført kamptrøje. Og så kan du få 1000 øl for 20.000 kroner. Sådan er det hos Odenses nye sportslounge – Carl’s Corner, som du finder i hjørnet på 1. sal i Arkaden.

Carl’s Corner rummer sportsgrene i alle afskygninger – fra floorball til fodbold.   Bag Carl’s Corner står Carl – en maskot, der aldrig er hjemme. Baren er i stedet fyldt med Carl’s hjælpere heriblandt barchef Axel Jørgensen, der også ejer Restaurant Marv i Vestergade.

Sammen har de lavet loungen til et socialt samlingssted, hvor maden er lige udenfor døren, humoren ryger over bardisken og mulighederne er mange for at se en masse sport.

Maskotselvmord blev til en ny sportslounge

”Carl er vores allesammens maskot og vi elsker Carl”, sådan lyder en af husreglerne på Carl’s Corner.

- Carl er vores maskot. Han har hele sit liv ledt efter et sportshold, som han kunne være maskot for. Han er gået fra det ene sted til det andet - fra skiskydning til bordtennis. Men intet er lykkedes for ham. For nogle måneder siden kunne han ikke mere. Når en maskot vil begå selvmord, tager han masken af. Da Carl skulle til at gøre det nede på hjørnet, kom der en sød pige forbi, som smilede til ham. I det øjeblik indså han, at han skulle åbne Carls Corner, fortæller Martin Bager Wulff, der er en af Carl’s hjælpere. For Carl…ja ham finder du næppe på Carl’s Corner.

- Han er aldrig hjemme. Der er kun os – Carls hjælpere, lyder det fra Martin.

Men selvom fortællingen om Carl for nogle måske kun bor i fantasiens verden, så har han efterladt en række husregler, som du møder på sportsloungen.

Sportsfristed med mad udenfor døren

Carl’s Corner er et fristed for folk, der godt kan lide sport og stemningen omkring sport. Derfor kaster Carl’s Corner glans over sport i alle afskygninger

- Der er ret store muligheder for at se fodbold og håndbold i byen. Men floorball, ishockey og sågar cykling er oversete sportsgrene, som du ikke kan se i Odense. Altså cykling er jo meget mere en Tour de France. Det glemmer folk lige, fortæller Nicolai Brix, der er en af Carls hjælpere.

Fordi Carl’s Corner er Odenses sportslounge, så har du mulighed for at bestemme hvilke sportsgrene, der skal vises på skærmen.

- Folk er meget velkomne til at skrive ind på vores facebookside, hvis der er noget sport, de gerne vil se, siger Martin.

Ifølge Carls hjælpere skal Carl’s Corner ikke kun være samlingspunkt for sportsinteresserede. Sportsloungen vil også være samlingspunkt for Arkadens boder. For Carl’s Corner er nemlig ikke som andre sportsbarer i byen.

-  Hos os skal du ikke bruge fem minutter af en kamp på at diskutere med dine venner om, hvem der henter mad. Når du bliver sulten, så er der et madmekka udenfor døren. Vi vil samarbejde med boderne i Arkaden. Hvis der kører en engelsk kamp, så vil vi lave et samarbejde med nogle af boderne, der serverer engelsk mad, så vi kan give vores gæster en helhedsoplevelse, lyder det fra Carls hjælpere.

Carl’s Corner har åbent hver dag fra klokken 11 – 22. Du finder dem på 1. sal i Arkaden Food Hall i Odense.