For den 37-årige ejendomsmægler Bahadir Demirhan handler bolighandel om tillid. I morgen indvier han sammen med sine to kompagnoner sin syvende ejendomsmæglerbutik.

”Hvor andre ser et rødstenshus med et gammelt køkken og et tag, der trænger til at blive skiftet, ser jeg det liv, sælgeren har levet i huset. Og jeg ser, hvordan familien gennem årene har sat sit unikke og personlige præg på huset,” siger 37-årige Bahadir Demirhan, som i morgen åbner sin syvende Nybolig-butik sammen med sine to partnere.

Som barn ville han være børsmægler på Wall Street, når han blev stor, men i dag er han glad for, at han endte som ejendomsmægler på Skibhusvej.

”Selv om jeg har solgt boliger i 17 år, bliver jeg stadig overvældet af den tillid, jeg bliver vist af sælgerne. Fra jeg første gang jeg møder en potentiel sælger, til han eller hun overdrager mig nøglerne til sit dyrebare hjem, går der nogle gange kun halvanden time. Den tillid kan jeg ikke tillade mig at svigte,” siger Bahadir Demirhan, som nødigt slår af prisen på sit salær.

”Jeg plejer jeg at sige til sælger, at jeg også kun nødigt vil give nedslag i salgsprisen, hvis en køber beder om det. Det kan de fleste kunder godt forstå, og de fleste ender heldigvis med at være tilfredse med min indsats,” siger den 37-årige Bahadir Demirhan, som vurderer, at 7 ud af 10 boliger i hans butik kommer til salg via hans netværk.

Bahadir Demirhan elsker Odense, selv om han gerne så, der var lidt mere gang i boligmarkedet.

"Min far kom hertil fra Istanbul i slutningen af 1970'erne og fik job som svejser på Lindø. Han lærte mig en masse om loyalitet, som jeg bruger hver dag som ejendomsmægler både overfor mine kunder og mine medarbejdere. Jeg svigter aldrig en person, som har vist mig tillid,” siger manden, som ikke havde planlagt, han skulle være ejendomsmægler.

”Da jeg som 10-årig så Gordon Gekko i filmen Wall Street, besluttede jeg mig for at blive børsmægler, når jeg blev stor. Han var mega sej, så jeg ville også være sådan et hotshot,” siger Bahadir Demirhan, der i 7. klasse fik fritidsjob hos slagteren i det daværende Favør på Hjallesevej, hvor han i en tidlig alder lærte betydningen af salgspsykologi i praksis.

”Jeg skulle gøre rent, men fik lov til at stille varer frem i køledisken. Der fandt jeg ud af, at de varer, jeg stillede forrest, blev solgt først. Og hvis vi satte et gult prismærke på frikadellerne, så solgte de bare bedre,” siger Bahadir Demirhan, der efter folkeskolen tog på handelsskole og efterfølgende gik i gang med en uddannelse som finansøkonom, som sluttede med en bachelor i ejendomshandel.

”Jeg ville på Handelshøjskolen og til London, inden jeg skulle videre til Wall Street. Sådan var planen i hvert fald,” siger den 37-årige ejendomsmægler, som aldrig forlod Odense og i dag er er indehaver af syv boligbutikker og et administrationscenter.

Michael Thomsen (til venstre), Bahadir Demirhan (i midten) og Tommy Led (til højre) markerer i morgen eftermiddag i butikken på Svendborgvej, at de nu driver syv boligbutikker og et administrationscenter i Odense.

Halvvejs under uddannelsen til finansøkonom blev han ud af det blå kontaktet af den kendte Svendborg-ejendomsmægler, Lars Dreyer, som dengang var formand for alle ejendomsmæglere på Fyn.

”Han bad mig stille på sit kontor næste morgen klokken 9. En time og 18 minutter efter, jeg var mødt, havde jeg solgt mit første hus,” husker Bahadir Demirhan, hvis studievejleder på Tietgenskolen havde givet hans navn videre til ejendomsmægleren, som stod og manglede en praktikant.

Han nåede at gøre sin uddannelse som finansøkonom færdig sideløbende med jobbet som ejendomsmæglerassistent, men han kom aldrig på handelshøjskole eller til USA.

”I dag er jeg lykkelig for, at jeg kom til at handle med boliger i Odense. Jeg elsker at møde mennesker og se hvilken forskel, jeg som mægler kan gøre for dem. Derfor bliver jeg heller aldrig erhvervsmægler, for jeg synes ikke, det er lige så motiverende at gøre en forskel for en virksomhed som for et menneske,” siger mægleren, som blev selvstændig i 2011 og teamede op med sine nuværende kompagnoner Michael Thomsen og Tommy Led i 2016.

For Bahadir Demirhan er Wall Street er skiftet ud med Skibhusvej, og aktier, futures og obligationer er skiftet ud med murermestervillaer, parcelhuse og ejerlejligheder.

”Jeg startede som supersælger, men er med årene blevet holdspiller. Min farfar lærte mig, at man kan vinke med én hånd, men der skal to hænder til for at lave larm. Det havde han ret i,” siger Bahadir Demirhan, som kalder det en livsstil at være ejendomsmægler.

”Jeg plejer at sige med et smil, at jeg er født ejendomsmægler, men lever som far. Det kræver fokus og en klar vision hvis man skal have succes som mægler. Vores er klar; Det skal være i Odense, det skal være sjovt, og vi skal være nummer 1,” siger han.

”Hvis jeg står i kø i et supermarked, og jeg hører nogen stå og tale om, at de skal til at sælge deres hus, går jeg hen og præsenterer mig,” siger den udadvendte ejendomsmægler, som har en samling på 61 silkeklude til brystlommen på sine skjorter og blazerjakker.

”Det er ikke pengene, der driver mig. Det er viljen til at vinde hver gang. Derfor kan jeg ikke lade være med at give alt, hvad jeg har i mig,” siger han.